Tietosuoja

 
 

tietosuojaseloste
Haavekuva helsinki

Rekisterin ylläpitäjä

Haavekuva Helsinki 

Y-tunnus 2594534-2

Yhteyshenkilö

Anna Suomi

puh. 050 312 0906

anna@annasuomi.com

Henkilörekisteri

Kirjeitä -sähköpostilista

Lähetän uutiskirjeitä sähköpostilla. Tätä tarkoitusta varten pyydän henkilötietoja: etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Sähköpostit saattavat ajoittain sisältää myös palveluideni markkinointia.

Rekisteröity antaa suostumuksen antamiensa tietojen käsittelyyn kirjeiden tilaamisen yhteydessä. Sähköpostilistan tietoja ei käytetä muuhun kuin kirjeiden lähettämiseen.

Rekisteröidyn etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite saadaan rekisteröidyltä itseltään. Lisäksi minulle tallentuu tieto siitä, onko rekisteröity avannut hänelle lähetettyjä sähköposteja tai klikannut niissä olevia linkkejä.

Henkilötietoja säilytetään Mailchimp-palvelussa. Voit tutustua palvelun yksityisyysasetuksiin täällä.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Teen tarvittavat toimenpiteet tietomurtojen minimoimiseksi esimerkiksi siten, että henkilötietoja ei koskaan säilytetä henkilökohtaisilla tietokoneilla tai tulosteta.

Rekisteröitynyt voi milloin tahansa lopettaa tilauksen jokaisesta viestistä löytyvän linkin kautta (unsubscribe tai poistu listalta). Lisäksi rekisteröitynyt voi pyytää poistamaan kaikki hänestä tallennetut tiedot lähettämällä tästä pyynnön osoitteeseen anna@annasuomi.com.