Esittely

Miten esittelet itsesi, jos et käytä titteliäsi? Millainen tarina kuvaa sinua parhaiten?

Elämässäni on ollut kaksi minää.

Vanha minä oli näkymättömäksi piiloutunut kiltti suorittaja ja perfektionisti, joka valitsi kauppakorkeakoulun ja uran konsulttina ulkopuolisten odotusten mukaan, kun omia unelmia ei ollut.
Uusi, aito minä on luovuuden, hiljaisuuden, läsnäolon ja kauneuden lähettiläs, joka antaa sisäisen äänen luotsata elämäänsä poluille, joita ei vielä ole olemassa.
Työskentelin kymmenen vuotta kestävän kehityksen konsulttina. Suoritin sokeana muiden odotusten mukaista elämää, näkemättä elämän kauneutta ja osaamatta arvostaa kaikkea hyvää ympärilläni. Käytin energiani valittamiseen, kun en uskaltanut tehdä muutoksia elämääni.
Lapseni vakava sairastuminen avasi silmäni näkemään, mikä elämässä on oikeasti arvokasta. Kun sairaudesta oli toivuttu ja arki oli palannut takaisin normaaliksi, aloitin oman muutoksen matkani. Aloin tehdä valintoja itseni parhaaksi.

Kirjoittamisen, joogan, taiteen ja Rosen-menetelmän avulla kuorin vanhan minän kerroksia yksi kerrallaan. Löysin luovuuden, kirjoittamisen intohimoni, kehon ja mielen yhteyden ja aidon itseni. Hyppäsin kohti tuntematonta ja aloin rakentaa uutta itseni näköistä elämää.

Missioni on auttaa ihmisiä löytämään sisäinen ääni, luovuus, intohimo ja aito minä.
Olen äiti, taiteilija, kirjailija, luovuuden ja hiljaisuuden valmentaja, joogaopettaja, luovuuden talon perustaja ja Rosen-terapeutti. Moni näistä unelma-ammateista toteutuu vasta tulevaisuudessa, mutta identiteetiltäni olen jo kaikkia niitä.