€547,00 EUR

Käyttöehdot

Käyttämällä palvelua hyväksyt nämä käyttöehdot.

Saat kurssilla käyttöösi Sielun matkoja, jotka ovat vahvoja äänitteitä ja nostavat pintaan muistoja menneisyydestä ja vapauttavat tunteita. Palvelua käyttämällä otat vastuun, että sinulla on kyky kohdata ja käsitellä tunteita ja muistoja.

Otat täyden vastuun omasta psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistasi sekä palvelun aikana että sen jälkeen. Kurssi ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Hakeudut tarvittaessa lääkärin hoitoon.

Palvelun käyttöoikeus on henkilökohtainen. Sitoudut siihen, ettet luovuta tunnuksiasi muille.

Palvelu toteutetaan Kajabi-verkkokurssialustalla. Mikäli kurssialusta muuttuu, saat käyttöoikeudet uudelle alustalle.

Palveluntarjoaja ei vastaa palvelussa mahdollisesti ilmenevistä virheistä tai väliaikaisista käyttökatkoista.

Kehoni karttaan liittyvät viestit lähetetään markkinointiviesteinä sähköpostilla Kajabin välityksellä. Saat viestit, kun olet liittynyt postituslistalle. Voit koska tahansa poistua postituslistalta ja tällöin et saa palveluun liittyviä sähköposteja.

KURSSIMAKSU

Sitoudut maksamaan kurssin kahdessa erässä. Toinen maksu veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi kuukauden päästä ensimmäisestä maksusta.

Mikäli maksun veloitus ei jostain syystä onnistu, sinulla on viikko maksuaikaa. Palveluntarjoajalla on oikeus laittaa kurssin käyttöoikeutesi tauolle, kunnes toinen erä on maksettu.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Palveluntarjoaja: Anna Suomi Oy
Y-tunnus: 3212400-8
Osoite: PL 55, 00211 Helsinki

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Kehoni kartta

Tervetuloa matkalle kehosi ihmeelliseen maailmaan!

Opit puhumaan samaa kieltä kehosi kanssa

 • Näet kehosi uusin silmin.

 • Ymmärrät, miten kehosi suojelee sinua.

 • Näet kehon, tunteiden ja tarpeiden yhteyden.

 • Syvennät kehosi kuuntelutaitoa ja vahvistat kehon, mielen ja sielun yhteyttä

 • Näet fyysiset oireet kehosi viesteinä sinulle ja vahvistat rauhaa kehosi kanssa.

 • Opit ymmärtämään kehosi tapaa ajatella ja puhumaan samaa kieltä sen kanssa.

 • Osaat kysyä keholtasi oikeita kysymyksiä ja tulkita sen viestejä.

 • Näet elämäsi tapahtumien, kehosi viestien ja suojelevien uskomusten yhteyden.

 • Vahvistat intuitiosi ääntä ja teet valintoja itsesi parhaaksi.

 • Alat ymmärtää, miten keho johdattaa sinua kohti unelmiasi.

 • Opit, miten keho pitää sinut suojassa turvallisen onnen rajojen sisäpuolella ja kuinka voit laajentaa onnen reviiriäsi.
 • Alat ymmärtää suojelevia uskomuksiasi ja voit alkaa ohjelmoida itseäsi uudelleen.

Kurssin Facebook-ryhmässä voit jakaa ajatuksiasi muiden kurssilaisten kanssa.

Kurssi on käytössäsi vuoden. Voit palata harjoituksiin omaan tahtiisi silloin kun haluat ja osallistua halutessasi kurssin seuraaviin kierroksiin.

Kurssilla opit ymmärtämään kehosi viestejä. Se ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, vaan täydentää sitä ja antaa sinulle täysin uudenlaisen ymmärryksen kehon viesteistä.

Hinta sis. Alv 24%

Kurssilla ei digitaalisena tuotteena ole peruutusoikeutta.

 

Jos haluat maksaa pankkitunnuksilla tai -kortilla, voit ilmoittautua kurssille Holvin kautta. Saat tällöin pääsyn kurssialustalle parin päivän sisällä ilmoittautumisesta.

 

Kokemuksia osallistujilta

”Kehoni kartta on ehdottomasti paras sijoitus itseeni! Olen laittanut ihan kunnolla elämää uusiksi parissa viikossa. Kyllä meinaa oma vauhti huimata päätä, mutta miten kaikki tuntuukaan niin hyvältä"

***

“Kuuntelin Kehon rauhan ja nyt tuli hyvin vahvasti kyllä esiin piilossa ollut juttu! Tässä taitaa tulla alan vaihdos eteen 🙂 Mä keskityin siihen kehon osaan, joka on eniten kolkutellut jo pari vuotta. Täysin selvä asia ja nyt vaan itkettää koko ajan, kun täähän se juttu on aina ollut.
Uusia ideoita on alkanut aueta ja kehoni on parantumassa. Olen saanut aivan uuden yhteyden kehooni ja tunteisiin osallistumalla Kehoni kartta-kurssille.
Kehoni kartta on ollut uskomaton tähän mennessä. Keskittymällä kehoni tuntemuksiin olen avannut itsestäni uutta. Niitä pitkään piilossa olleita puolia. Todellisen minän! Mitä vielä ehtiikään kuoriutua esiin kun jatkan matkaani kuunnellen kehoani. Aina omien uskomusten ja tunteiden kohtaaminen ei ole mieluisaa, mutta kaikki se työ vie eteenpäin kohti helppoa elämää.
Tähän mennessä on noussut esiin tarve toimia kukkien, kasvien ja luonnon viestien tulkkina. Tarve luoda kauneutta ympärilleni, joten aloitin floristikurssin. Kukkaterapia ja voimakasvit ovat myös tulleet vahvasti tietoisuuteeni. "

***

"Minun on ihan pakko hehkuttaa sinun Kehoni kartta -kurssia. Ajatus itsestäni, ajatuksistani ja kehosta on muuttunut. Olen ennen pitänyt kehoa pahimpana vastuksena, mutta nyt kurssilla käydään läpi sitä, että kuinka kehon kanssa ollaan samalla puolella."

***

“Olen oivaltanut tällä kurssilla, että en tarvitse kenenkään lupaa tai hyväksyntää teoilleni tai unelmilleni.”

***

”Kaunis kiitos 🤍 Tämä video oli taas niin hyvä. Nyt ymmärrän paremmin nämä allergiat ja niiden synnyt. Iso kiitos myös kanssamatkustajille, jotka jakavat/kysyvät erinomaisia asioita. Moni niistä osui ja upposi myös minun kehooni. Kiitos!”

***

"On mennyt aikaa siitä, kun olen viimeksi ollut tämän kurssin materiaalien parissa. Melko tietoisesti olen jättänyt sen sivuun, koska aika ei ole ollut oikea. Hassua silti, kurssin asiat ovat muhineet mielessäni ja Annan sanat sähköposteissa ja IG:ssä ovat oivalluttaneet silti. Jotenkin sain monta asiaa kytkettyä yhteen ja pääsin jonkun ison ajatuksen jäljille. Kehoni suojaa minua värähteen nousemiselta. Liikunta, onnistumiset, energiahoidot, tulevat iloiset asiat, kaikki melkein palkitaan aina migreenillä. Ärsyynnyn myös siitä, että joku toinen värähtelee korkeammin. Mietin, että mitä ihmettä tää tarkoittaa? Miksen koe turvalliseksi parempaa oloa Itsellä tai toisella? Miksen uskalla ottaa hyvää vastaan? Näillä ajatuksilla lähden tutkimaan kurssin materiaaleja rauhassa eteenpäin."

***

"Minullakin taas kehon oireet viime viikkojen aikana lisääntyneet, olivat pitkään poissa. Ja niitä alkoi tulla kaikkien kivojen juttujen jälkeen (mökkeily, hyvän ystävän seura yms.) Tuli päähän ajatus, että kehoni suojelee mua ilolta... Ja keho kertoi, että osuin oikeaan, sillä siitä seurasi valtava itku. Mä en ole pienenä saanut iloita ja näyttää mun iloa. Keho on siksi oppinut, että ilo on vaarallista, siitä seuraa pahaa. Tämä on tosi suuri oivallus, kiitos hoksautusavusta."

***

"Jos kaipaat auttavaa kättä (tai tässä tapauksessa ääntä), Anna on luonut kehoyhteyden vahvistamiseen ja oman äänen kuulemiseen Sielun matkat -äänitteet ja Kehoni kartta -kurssin. Voin käsi sydämellä suositella näitä omasta kokemuksesta – ne ovat vähän kuin alkuboosteja oikean radiotaajuuden löytämiseen maastossa, jossa linkkitornit toimivat huonosti.”