Ymmärrä kehosi viestejä ja puhu samaa kieltä kehosi kanssa

KEHONI KARTTA

Kehosi johdattaa sinut unelmiesi elämään

 

Syntymästäsi lähtien sinulla on ollut matkassa elämänvalmentaja. Kehosi, joka huolehtii sinusta, ajattelee parastasi ja puolustaa sinua joka hetki.

Kehosi on sielusi koti. Se tietää, mitä sinun on tarkoitus elämässä tehdä ja mikä saa sinut voimaan hyvin. Kehosi johdattaa sinua kohti unelmiasi ja viestii sinulle, jos kuljet väärään suuntaan sielusi polulla. Se haluaa sinun elävän tervettä, iloista ja täysin itsesi näköistä elämää. Juuri sitä unelmien elämää, joka sinulle itsellesi saattaa välillä tuntua mahdottomalta.

Kehosi ainoa tehtävä on suojella sinua. Se on sitoutunut huolehtimaan hyvinvoinnistasi. Sille on mahdoton ajatus, että se ajattelisi kenenkään muun etua. Se ei pidä taukoja, lomia tai lähde etsimään kutsumustaan.

Se huolehtii tarpeistasi jatkuvasti ja huomaa jokaisen ajatuksen ja tekosi.Kuuletko, kuinka kehosi puhuu sinulle?

Kehosi on hiljaa, kun teet valintoja itsesi hyväksi. Se myhäilee tyytyväisenä, kun kuuntelet sydäntäsi ja kuljet oikeaan suuntaan.

Jos et muista kuunnella tarpeitasi, kehosi alkaa ensin hellävaraisesti kuiskailla. Se muistuttaa, että nyt teit valinnan, joka ei tuntunut sinusta hyvältä tai olet kulkemassa väärään suuntaan. Jos huomaat kuiskauksen, se hiljenee.

Valmentajasi on lempeä, mutta se osaa myös ottaa kovemmat keinot käyttöön. Jos sivuutat ensimmäiset viestit, se alkaa korottaa ääntään. Jotta huomaisit ja alkaisit toimia itsesi parhaaksi.

Kehosi saattaa myös pysäyttää sinut, jotta kuulisit. Se haluaa sinun huomaavan, että voit muuttaa suuntaa ja valita itsesi. Oman elämäsi.Kehosi muistaa, mitä sinulle on elämässäsi tapahtunut

Se muistaa nekin hetket, jotka sinä olet jo unohtanut. Se suojelee sinua tapahtumilta, jotka ovat satuttaneet sinua tai jolloin et voinut tuntea tunteitasi.

Kehosi ei tarvitse suojella sinua, kun tiedostat sen viestit. Kun suojelet itse itseäsi ja vaalit hyvinvointiasi.

Kehosi puhuu kielellä, jota harvalle meistä on opetettu. Se viestii sinulle tunteistasi ja tarpeistasi. Kun alat puhua samaa kieltä sen kanssa, saatat ihmetellä, miten et aiemmin ymmärtänyt sen viestejä. Vaikka ne olivat niin selviä, ettei niitä voi olla ymmärtämättä.Kehoni kartta on matka, jolla opit puhumaan samaa kieltä kehosi kanssa.
Kehosi johdattaa sinua kohti unelmiasi.

 

Tällä verkkokurssilla pääset leikkimään oman elämäsi salapoliisia. Seuraat johtolankoja ja tulkitset kehosi viestejä. Ne saattavat tuntua monimutkaiselta salakieleltä, vaikka vastaukset ovat hyvin yksinkertaisia.

Voit ottaa matkalle mukaan leikkisän ja uteliaan mielen. Tarvitset unelmiesi muistikirjan ja ihanan kynän, jolla kirjoittaminen on niin mukavaa, että nautit joka hetkestä. Pakkaa mukaan myös villasukat ja järjestä kotisi lattialle turvallinen paikka, joka kutsuu makoilemaan.

"Kehoni kartta on ehdottomasti paras sijoitus itseeni!
Olen laittanut ihan kunnolla elämää uusiksi parissa viikossa.
Kyllä meinaa oma vauhti huimata päätä, mutta miten kaikki tuntuukaan niin hyvältä"

Kokemuksia  Kehoni kartta -kurssilta

 “Kurssissa on taikaa! Mulla on tapahtunut muutoksia älyttömästi. Tosi paljon olen käsitellyt tunnepuolen asioita, vanhoja uskomuksia ja ihan itsestään olen alkanut vaalia kehoa. Syön superterveellisesti ihan itsestään, koska ollaan yhtä kehon kanssa.
En voi kuin suositella! Mähän jahkailin ilmoittautumista rahan takia. Nyt tuntuu että voisin maksaa moninkertaisesti enemmän. Ihmiset mun ympärillä ovat huomanneet mun uudenlaisen vetovoiman. Tuntuu, että synnyn uudelleen."

“Kuuntelin Kehon rauhan ja nyt tuli hyvin vahvasti kyllä esiin piilossa ollut juttu! Tässä taitaa tulla alan vaihdos eteen 🙂 Mä keskityin siihen kehon osaan, joka on eniten kolkutellut jo pari vuotta. Täysin selvä asia ja nyt vaan itkettää koko ajan, kun täähän se juttu on aina ollut.
Uusia ideoita on alkanut aueta ja kehoni on parantumassa. Olen saanut aivan uuden yhteyden kehooni ja tunteisiin osallistumalla Kehoni kartta-kurssille.
Kehoni kartta on ollut uskomaton tähän mennessä. Keskittymällä kehoni tuntemuksiin olen avannut itsestäni uutta. Niitä pitkään piilossa olleita puolia. Todellisen minän! Mitä vielä ehtiikään kuoriutua esiin kun jatkan matkaani kuunnellen kehoani. Aina omien uskomusten ja tunteiden kohtaaminen ei ole mieluisaa, mutta kaikki se työ vie eteenpäin kohti helppoa elämää.
Tähän mennessä on noussut esiin tarve toimia kukkien, kasvien ja luonnon viestien tulkkina. Tarve luoda kauneutta ympärilleni, joten aloitin floristikurssin. Kukkaterapia ja voimakasvit ovat myös tulleet vahvasti tietoisuuteeni. "

 ”Meinaan nyt uskaltaa lanseerata uudet palvelut ja tää on suurelta osin Kehoni Kartta -kurssin syytä. Vapautusprosessi jatkuu edelleen, mut ehkä avain on ollut tässä vaiheessa yhdistelmä näitä kehon suojamekanismien ymmärtämistä -> miksi aina peruutan hyvästä ja sabotoin itse itseäni, upperlimitoin ja analysoin ja pelkään. Tuun jumittamaan aina jos en liiku. Keho suojelee isosti ja järkkää mut ns sopivasti pulaan ettei tarvii tulla esiin, make moves tai ottaa liikaa hyvää vastaan. Ja et mun ei tarvii välittää niistä liikaa, voin silti mennä eteenpäin. Kyllästyin tänään kiikkumaan rajalla. Menköön vaikka persiilleen, mut en jaksa tätä jahkaamista enää."

"Minun on ihan pakko hehkuttaa sinun Kehoni kartta -kurssia. Vaikka en ole sitä paljon kerennyt käymään läpi, niin ajatus itsestäni, ajatuksistani ja kehosta on muuttunut. Olen ennen pitänyt kehoa pahimpana vastuksena, mutta nyt kurssilla käydään läpi sitä, että kuinka kehon kanssa ollaan samalla puolella."

"Ensimmäisen viikon havaintoja unelmista: En ole unelmoinut mistään pitkään aikaan. Ajattelin jo, että en osaa unelmoida ja oli vaikeaa edes ajatella, mistä lähteä liikkeelle. Kuitenkin, kun annoin itselleni tilaa unelmoida, alkoi mieleeni pikkuhiljaa pulpahdella konkreettisia asioita, mitä haluan. Annoin itselleni luvan jopa tilata haluamiani asioita. Ilmeisesti jokin lukko aukesi luvan myötä, koska pari päivää myöhemmin olen alkanut saada visioita siitä, mitä voisin ihan elämältänikin haluta, mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Jännittää, että mihin suuntaan ja millaisiin unelmiin vielä päädyn!"

“Olen oivaltanut tällä kurssilla, että en tarvitse kenenkään lupaa tai hyväksyntää teoilleni tai unelmilleni.”

Sielun matkat kurssilla

 

Sielun matkoilla sielusi ja kehosi antavat sinulle vastauksia, joihin et tietoisen mielen avulla pääse käsiksi.

Matkoilla ohjaat huomiosi siihen kohtaan kehossa, jonka viestejä haluat ymmärtää ja joka kaipaa lempeää huomiota.

Vapautat kehostasi suojelevat uskomukset, jotka ovat estäneet sinua elämästä itsesi näköistä elämää.

Matkat ovat vahvasti puhdistavia kokemuksia.
Kohtaat tunteita ja muistoja, jotka luulit jo käsitelleesi. Löydät vapautta syvällä tasolla.

Matkailet siellä missä olet, silloin kuin sinulle sopii. Ilman kiirettä ja aikatauluja.

Matkat johdattavat nopeaan muutokseen. Vauhti kiihtyy jo ensimmäisen matkan jälkeen.

 

Jokainen Sielun matka avaa sinulle uusia puolia itsestäsi.

KEHON RAUHA

Saat vastauksia, mistä kehosi on yrittänyt sinulle oireilla viestiä.

Kehosi viestii sinulle tunteista ja tarpeista, joita et ole huomannut tai tiedostanut.

KEHON SALAISUUS

Kehosi kertoo salaisuuden, miltä se on sinua suojellut.

Ohjaat huomiosi siihen kohtaan kehoa, jonka viestin haluat kuulla.Luot uuden muiston, jossa olet itsesi puolella.

SILMÄT JA NÄKÖ

Silmäsi kertovat, miltä ne sinua suojelevat ja mihin tarvitset silmälaseja.

Palaat hetkeen, jolloin näkösi alkoi huonontua.

Annat silmiesi hellittää ja rentoutua.

Olet jokaisen matkan jälkeen uusi ihminen.
Enemmän sinä.

"On mennyt aikaa siitä, kun olen viimeksi ollut tämän kurssin materiaalien parissa. Melko tietoisesti olen jättänyt sen sivuun, koska aika ei ole ollut oikea. Hassua silti, kurssin asiat ovat muhineet mielessäni ja Annan sanat sähköposteissa ja IG:ssä ovat oivalluttaneet silti. Jotenkin sain monta asiaa kytkettyä yhteen ja pääsin jonkun ison ajatuksen jäljille. Kehoni suojaa minua värähteen nousemiselta. Liikunta, onnistumiset, energiahoidot, tulevat iloiset asiat, kaikki melkein palkitaan aina migreenillä. Ärsyynnyn myös siitä, että joku toinen värähtelee korkeammin. Mietin, että mitä ihmettä tää tarkoittaa? Miksen koe turvalliseksi parempaa oloa Itsellä tai toisella? Miksen uskalla ottaa hyvää vastaan? Näillä ajatuksilla lähden tutkimaan kurssin materiaaleja rauhassa eteenpäin."

“Jos kaipaat auttavaa kättä (tai tässä tapauksessa ääntä), Anna on luonut kehoyhteyden vahvistamiseen ja oman äänen kuulemiseen Sielun matkat ja Kehoni kartta -kurssin. Voin käsi sydämellä suositella näitä omasta kokemuksesta – ne ovat vähän kuin alkuboosteja oikean radiotaajuuden löytämiseen maastossa, jossa linkkitornit toimivat huonosti.

Hanna Juhala, Mootio Design

”Kaunis kiitos 🤍 Tämä video oli taas niin hyvä. Nyt ymmärrän paremmin nämä allergiat ja niiden synnyt. Iso kiitos myös kanssamatkustajille, jotka jakavat/kysyvät erinomaisia asioita. Moni niistä osui ja upposi myös minun kehooni. Kiitos!”

“Kuuntelin Kehon rauhan ja nyt tuli hyvin vahvasti kyllä esiin piilossa ollut juttu! Tässä taitaa tulla alan vaihdos eteen. Mä keskityin siihen kehon osaan, joka on eniten kolkutellut jo pari vuotta.
Täysin selvä asia ja nyt vaan itkettää koko ajan, kun täähän se juttu on aina ollut"
(Kehon rauha)

”Mulla oli tosi jännä tunnelma kun maalasin!  Oli pakko lopettaa kesken, kun palkaksi sain migreenin, oli nimittäin liian kivaa ja ihanaa maalata. Kuuntelin kaks kertaa peräkkäin Kehon salaisuuden, vähän helpotti kun sai purettua muutaman muiston lapsuudesta, kun liian kivaa ei saanut olla. Eikä taiteesta varsinkaan saa tienata rahaa vaan pitää olla hyvä "oikea työ"."
(Kehon salaisuus)

“Pörräsimme Lintsillä lasten kanssa 9 tuntia. Ilman Kehoni karttaa olisi voinut oma ranneke jäädä ostamatta, mutta nyt oli mahtavaa olla lasten riemussa mukana."

 “Alan päästä jyvälle kehoni viesteistä. Tää on taikuutta!”

“Tää on jotain syvää ja kaunista, tosi tärkeää ja avaavaa. Polku kehonviestien syvempään ymmärtämiseen, paluu juurille. Annalla on supervoima jota jakaa, oon onnekas saadessani siitä palan.”

“Olet johdattanut mut jonnekin kaiken juurille, josta alkaa tulla vastauksia.”

"Huomaan, että nimenomaan tuo lattialla kuuntelu saa minussa voimakkaita tunteita/ideoita pintaan (samana päivänä testannut istualtaan/sängyllä makoilua, mitkä eivät nostaneet kumpiakaan). Eli vahvat suositukset kuuntelukokemukselle lattialla! Tosi iso ero samallakin matkalla."

Mitä saat kurssilta?

 • Alat nähdä kehosi uusin silmin.

 • Ymmärrät, miten kehosi suojelee sinua.

 • Näet kehon, tunteiden ja tarpeiden yhteyden.

 • Syvennät kehosi kuuntelutaitoa ja vahvistat kehon, mielen ja sielun yhteyttä

 • Näet fyysiset oireet kehosi viesteinä sinulle ja vahvistat rauhaa kehosi kanssa.

 • Opit ymmärtämään kehosi tapaa ajatella ja puhumaan samaa kieltä sen kanssa.

 • Osaat kysyä keholtasi oikeita kysymyksiä ja tulkita sen viestejä.

 • Ymmärrät elämäsi tapahtumien, kehosi viestien ja suojelevien uskomusten yhteyden.

 • Vahvistat intuitiosi ääntä ja teet valintoja itsesi parhaaksi.

 • Alat ymmärtää, miten keho johdattaa sinua kohti unelmiasi.

 • Opit, miten keho pitää sinut suojassa turvallisen onnen rajojen sisäpuolella ja kuinka voit laajentaa onnen reviiriäsi.

Kehoni kartta

999 euroa

Sis. Alv 24 %

 • Kurssi on vuoden käytössäsi

 • Sielun matkoilla kehosi kertoo sinulle vastauksia, joihin et tietoisella mielellä pääse käsiksi

 • 3 Sielun matkaa:
  Kehon rauha
  Kehon salaisuus
  Silmät ja näkö

OSTA NYT

Sielun vapaus

3 333 euroa

Sis. Alv 24 %

 • All inclusive -vaihtoehto sinulle, joka haluat kaiken, mitä tarvitset vapaan sielun rohkeaan elämääsi

 • Kehoni kartta (Arvo 999 euroa)

 • Vuoden Sielun matkat
  (Arvo 2 222 euroa)

 • Irtisanoudu menestykseen -kurssilla irtisanoudut vanhasta työstäsi. Saat askeleet täysin itsesi näköisen elämään ja yrittäjyyteen. Luovut säännöistä ja uskallat tehdä, mitä huvittaa.
  (Arvo 777 euroa)

OSTA NYT

Kehoni kartta

547 euroa x 2

Sis. Alv 24 %

 • Maksa kurssi kahdessa erässä

 • Kurssi on vuoden käytössäsi

 • Sielun matkoilla kehosi kertoo sinulle vastauksia, joihin et tietoisella mielellä pääse käsiksi

 • 3 Sielun matkaa:
  Kehon rauha
  Kehon salaisuus
  Silmät ja näkö

OSTA NYT

Kysymyksiä Sielun matkoista

 

Miten valitsen oikean matkan?

Valitset matkan tunteella ja intuitiolla. Opit luottamaan, että löydät juuri tarvitsemasi matkan.

Jokainen matka antaa sinulle uusia vastauksia. Sama matka on joka kerta erilainen ja matkat muuttuvat sinun kanssasi.

Matkoista tulee vahvempia sitä mukaa kuin pystyt ottamaan syvempiä vastauksia vastaan.

***

Miten matkustan Sielun matkoilla?

Lähdet matkalle omassa rauhassa siellä missä olet.

Laitat kuulokkeet korviin ja asetut selinmakuulle. Suljet silmäsi ja annat matkan kuljettaa sinua sinne, mihin on tarkoitus kulkea.

Matkojen kesto vaihtelee 11 minuutista reiluun tuntiin.

Kovalla alustalla esim. lattialla matolla tunnet olevasi kannateltu ja hermostosi rauhoittuu vielä enemmän ja antaa ekstraboostin tunteiden vapautumiseen.

Sinun tarvitsee vain makoilla. Matka hoitaa kaiken puolestasi. Saat tarvitsemasi vastaukset ja luovut ylimääräisestä ponnistelusta. Pystyt tekemään asioita helpommin, kuin itsestään.

Voit toki kuunnella myös sängyssä, istuen tai vaikka kävelyllä, varsinkin jos meinaat aina nukahtaa matkojen aikana. Voit käyttää matkoja myös nukahtamisen apuna.

Matkoilla on tarkoitus olla hereillä, jotta oivallukset tulevat tietoiseen mieleesi ja voit toimia niiden mukaan.

***

Miten vahvoja matkat ovat?

Matkojen voimakkuus riippuu siitä, kuinka avoin kehosi ja mielesi on vapauttamaan sinulle tunteita.

Matkat saattavat avata sinua ensin, kunnes on turvallista antaa tunteiden vapautua. Matkat vaikuttavat, vaikka ei siltä tuntuisikaan. Oivalluksia tulee myös matkojen jälkeen.

Joskus isommat tunnemuistot vaativat enemmän aikaa, koska keho suojelee niiden nousemista tietoisuuteen. Voit tehdä saman matkan monta kertaa peräkkäin, kun haluat päästä syvempiin vastauksiin. Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan.

Kehosi suojelee sinua niin, että sinulle avautuu matkoilla vain sen verran kuin olet valmis ottamaan vastaan. Et koe mitään, mihin et ole valmis.

Matkoista jää vapautunut ja eheytynyt olo.

Matkaoppaasi

ANNA SUOMI

Queen of Fire & Shadow

Kurssilla astut Annan valtakuntaan, jossa ihmeitä tapahtuu nopeasti ja huomaat lentäväsi vapauden siivilläsi korkeuksiin.

Ymmärrys kehon viesteistä on syntynyt vuosien henkisen matkan, vaikeuksien ja syväsukellusten tuloksena.

Lapseni syöpä johdatti minut konsultin uralta intuitiiviselle polulleni yrittäjäksi. Lapsen sairaus muistutti, että elämä on liian arvokasta työhön, jossa en voinut hyvin.

Löysin tunteet kehosta joogan ja Rosen-menetelmän avulla ja kuorin esille aitoa itseäni roolien alta. Löysin unelmia, jotka olivat kadonneet minulta pitkäksi aikaa. Opiskelin joogaopettajaksi ja olin puolivälissä Rosen-opinnoissani, kunnes keväällä 2020 syntyivät Sielun matkat.

Sielun matkat ovat taikuuteni, joissa ääneni ja sanani luovat vapautta ja avaavat sielun unelmia.

Olen intuitiivinen hörhö yrittäjä, Lauttasaaren kuningatar, Queen of Fire and Shadow, kirjailija, sielun matkaopas ja kehokuiskaaja.

Muistathan

Kurssi on matka unelmiin, tunteisiin ja sielusi ohjaamalle polulle.

Kurssi ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Se antaa täysin toisenlaisen näkökulman kehoosi. Ymmärrystä ja vastauksia, joita et löydä lääkärin vastaanotolta. Kysymyksiä, joihin vain sielusi voi antaa vastaukset.

Vain sinä voit ymmärtää vastaukset kehosi viesteihin, koska sinä tiedät, mitä elämässäsi on tapahtunut. Sinä olet kehosi paras asiantuntija. Sinun on tarkoitus oivaltaa asioita sisäisen viisautesi ja kokemustesi kautta. Kehosi on runoilija ja se puhuu sinulle vertauskuvin.

Kurssi ei tarjoa teoriaa tai tieteellisiä perusteluja. Se auttaa sinua löytämään yhteyden kehoosi.

Kurssi perustuu täysin omakohtaisiin kokemuksiini, koska vain kokemus antaa syvällisen ymmärryksen kehosta.