Saat sen, mitä eniten haluat

Uncategorized Feb 20, 2022

Aluksi käänteentekevä oivallus:

Tilanne, missä nyt elät on sellainen, mitä olet halunnut eniten.
Olet saanut juuri sen, mitä olet halunnut.
Jos olisit halunnut jotain muuta vielä enemmän, olisit saanut sen.

 

Tämä elämä, jota nyt elän on se, mitä olen halunnut eniten. Olen saanut juuri sen, mitä olen halunnut. Jos olisin halunnut jotain muuta vielä enemmän, olisin saanut sen.

 

Voit kokeilla tätä ajatusta siihen asiaan, joka tuottaa sinulle eniten huolia, huonoa oloa, v-tutusta ja unettomia öitä.

"Tämä epäselvyys etten tiedä mitä haluan on juuri sitä, mitä haluan. Jos haluaisin selkeyttä olisin jo saanut sen. Pidän tästä enemmän."

"Tämä rahatilanne / parisuhde / yksinäisyys / sairaus / *ongelmani* on juuri sitä, mitä haluan. Jos haluaisin jotain muuta, olisin jo saanut sen."

Boom! 

Tämän tajuttuani nauratti, miten kaikki tosiaan on täysin niin kuin olen halunnut. Erityisesti ne mielestäni päin *** olevat asiat elämässäni, joita olen eniten vastustanut. Ja miten olenkaan vastustanut! Joitakin vuosia.

Ai että miten paljon siihen on mennyt aikaa ja energiaa. Ja syntynyt myös PALJON hyvää. Eihän Sielun matkojakaan olisi ilman vastustamista

 

Esimerkki: Työ, josta kuvittelet haluavasi irtisanoutua on juuri se, mitä eniten haluat. Jos haluaisit jotain muuta, olisit jo lähtenyt. Olet saanut sen, mitä olet eniten halunnut.

Sama pätee kaikkeen, mitä haluaisit muuttaa, mutta mieluummin vastustat kuin muutat. Koska vastustaminen antaa paljon. Enemmän kuin tilanteen parantaminen.

Vastustaminen antaa pysyä voimattomassa roolissa, olosuhteiden armoilla. Taisteleminen vie energian, jonka voi käyttää tilanteen muuttamiseen.

Hyväksy, että tämä on juuri sitä, mitä eniten haluat. Universumi ei anna muuta.

”Hyväksyn. Tämäkin tilanne on sitä, mitä olen eniten halunnut.”

Hyväksymisen myötä saatat haluta muuta. Jos haluat jotain muuta, saat sen. Kun haluat.

 

Toissa vuonna hiihtolomalla mielessä kävi toive, että olisipa ajasta ja paikasta vapaa työ. Ajatus oli enemmän kevyt intentio kuin tavoite, jota kohti olisin lähtenyt runnomaan tietä. Muistan vieläkin sen hetken aurinkoisena pakkaspäivänä Sallan ankkurihississä. "Oikeastaan haluaisin ajasta ja paikasta vapaan elämän."

Alle vuodessa se oli totta. Nyt kaksi vuotta myöhemmin olen valovuosien päässä toiveestani.

Sain, mitä eniten halusin. Ei ihmiskontakteja, 1:1, livejä, aikatauluja, kalenteria, suunnitelmia tai tietoa mitä samana päivänä tulen tekemään. Paljon haluja, joita ei välttämättä ole edes hyväksyttyä sanoa ääneen.

Joka vuosi hiihtolomalla muistan konsulttivuodet, jolloin elämä oli tammi-helmikuun holdissa. Eilen sunnuntainakin olisin tarkastanut pörssiyhtiöiden vastuullisuusraporttien lukuja. Todennäköisesti kipeänä. Hiihtoloma oli mahdollista pitää vasta maaliskuussa ja sitten täydellä työvauhdilla kesälomaa odottamaan. Höyryjuna puuskutti elokuusta juhannukseen.

Tämän oivalluksen kanssa halusin sitä eniten. Vuosien ajan en osannut haluta enempää. Sain mitä halusin. Uupumuksen, sairastelun, olosuhteista ja työstä valittamisen. Sitä halusin eniten.

Viimeisestä työpäivästä on jo yli seitsemän vuotta.

Lapsen syövän jälkeen sain, mitä eniten halusin.

Tämän ajasta ja paikasta vapaan elämän.

Joka helmikuu kiitän itseäni. Uskalsin haluta. Opettelin haluamaan muuta ja enemmän.

Sain mitä halusin.

Nyt aktivoin uutta halun virtaa Sielun matkalla Raha & Halu. Koska aina voi haluta enemmän ja parempaa.

Kun on saanut mitä haluaa, tarvitsee tietoisesti synnyttää uusia haluja.

Kun saa enemmän kuin on uskaltanut haluta, keho tulee suojelemaan ja tukahduttamaan halun. Laittaa padon haluamiselle: "Eipäs haluta enempää. Sait enemmän ja parempaa kuin mitä kuvittelit."

*Tsäp*

Oikein tunnen, kun halun virta katkeaa ja sen jälkeen en uskalla haluta enempää. Upper limit tulee vastaan ja laajennan turvallisen onnen rajoja Sielun matkoilla.

Ilman uusia haluja ja unelmia alan tyytyä siihen mitä jo on ja kasvu tyrehtyy. Ilo ja innostus tyrehtyy.

Raha seuraa halua. Ne ovat samaa virtaa.

 

Sielun matkalla Raha & Halu laajennat halun virtaasi. Raha tulee perässä.

Jotta pystyt haluamaan enemmän kuin nykyisen elämäsi. Jotta on turvallista haluta parempaa.

Jotta pystyt nauttimaan haluamisesta silloinkin, kun et ole vielä saanut haluamaasi.

Matkalla näet, mikä on saanut halusi pienenemään ja siivoat halun uomaa suuremmaksi.

Lähde matkalle intentiolla, että haluat enemmän ja parempaa tilanteeseen, jossa nyt elät. Näet, kuinka paljon on ollut turvallista haluta ja annat itsesi haluta parempaa.

Sielun matkaa Raha & Rakkaus eli Rahakonetta voit käyttää siihen, että totuttelet suurempiin rahasummiin.

Loin matkan tasan vuosi sitten, jotta pystyin luomaan Sielun vapauden ja nostamaan silloin palveluideni korkeimman hinnan 444 eurosta 2 222 euroon - ja myös saamaan asiakkaita sillä hinnalla.

Käytä matkaa yrittäjänä kiillottamaan jokaisen palvelusi hinta. Näet oletko linjassa hintojesi kanssa ja näet yllättäviäkin syitä, mikä estää sinua saamasta pyytämääsi hintaa. Tärkeää varsinkin silloin, kun olet nostamassa hintoja.

Teet haluamistasi rahasummista turvallisia. Koska kehosi hylkii kaikkea, mikä ei ole sinulle turvallista. Sinun tehtäväsi on tehdä rahasta turvallista. Vastaukset odottavat kehossasi.

Saat vain sen, mitä on turvallista haluta.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.