Haaveiletko verkkokurssin tekemisestä?

Kaupallinen yhteistyö: Kajabi

Jos haaveenasi on luoda verkkokursseja tai digipalveluita helposti, tämä on sinulle.


Minulta kysytään usein vinkkejä verkkokurssien luomiseen, joten kokosin omia kokemuksiani tähän.

Omat verkkokurssini ja palveluni ovat kaikki nykyään Kajabissa. Myös sähköpostilistani on Kajabissa ja lähetän uutiskirjeeni kirjeystäville sen kautta.

Otin Kajabin käyttöön viime vuoden elokuussa ja yli vuoden käytön jälkeen suosittelen sitä edelleen täydestä sydämestäni.

"Jos tuo miljoonabisnes on Kajabissa, sen on oltava hyvä alusta. Kokeilen sitä."

Tämä oli kirjaimellisesti ainoa päätöskriteerini Kajabin kokeilulle viime vuonna. Olin osallistujana verkkokurssilla, jonka tiesin olevan Kajabissa. Sittemmin olen huomannut, miten moni ihailemani yrittäjä pyörittää yritystoimintaansa Kajabissa.

Tuolloin elokuussa 2020 Sielun matkat olivat omilla nettisivuillani salasanan takana. Se oli halvin tapa aloittaa verkkokurssin kanssa. Ja hyvin pian huomasin sen rajoitukset.


Yhden salasanan käyttäminen rajoitti mahdollisuuksiani myydä kurssia ympäri kuukauden. Ei vain kuun alussa, jolloin vaihdoin salasanan, vaan joka päivä.

Tajusin nopeasti, että rahan säästäminen kuukausimaksussa söi koko ajan myyntiä. Halpa ratkaisu rajoitti myös luovuuttani.

Siksi halusin saada Sielun matkat paikkaan, joka mahdollistaisi paremmat mahdollisuudet asiakkailleni liittyä mukaan, kun heille sopii. Ennen kaikkea halusin vapauttaa itseni salasanojen ja jäsenyyksien hallinnasta ja mahdollisuuden antaa itselleni mahdollisuus luoda uutta helposti.

Katsoin yhden YouTube-videon Kajabista ja aloitin kokeiluni.
Muistan vieläkin ensimmäisen hetken, kun olin kirjautunut Kajabiin sisään ja katsoin tervetulovideota.

"Tämä on niin ihana! Tämä se on!" 

Olin rakastunut.

Otin maksujärjestelmä Stripen käyttöön ja yhdistin sen Kajabi-tiliini ensimmäisenä päivänä.

Siirsin Sielun matkat Kajabiin ja muutamassa päivässä minulla oli ensimmäinen tuote myyntivalmiina.

Sain ensimmäisen Kajabi-pinssini $1K alle viikossa. Eli $1000 myyntiä Kajabin kautta.

Pinssit ovat Kajabissa yksi parhaista yksityiskohdista. Yrittäjänä ei juuri saa ulkoista tunnustusta omasta etenemisestä, paitsi jos itse lahjoo itseään. En olisi osannut uskoa, miten hienolta tuntuu saada jotain konkreettista muistoa myynnistä. Vaikka sitten yksi pieni pinssi. Korvaamaton.

Muistan niin selvästi hetket, kun sähköpostiin on tullut ilmoitus $1K ja $10K -rajan saavutuksesta. Pinssit ovat näkyvillä avainnauhassa työpisteeni vieressä. Seuraavaksi lähestyy hyvää vauhtia $50K-pinssi. On myös niin kannustavaa nähdä Kajabin Facebook-ryhmässä miljoonan rajapyykin saavuttaneita. Sitä kohti olen itsekin matkalla.

Mihin Kajabissa rakastuin?

  • Todella helppoa luoda uusia tuotteita ja verkkokursseja. Saan parissa tunnissa uuden tuotteen myyntivalmiiksi idea syntyy.

  • Kaikki on samassa paikassa. Niin verkkokurssit kuin sähköpostit. Vain yksi kiinteä kuukausimaksu, joka on mitättömän pieni verrattuna siihen, kuinka paljon maksoin vuokraa esimerkiksi joogatuntien pitämisestä.

  • Sähköpostien lähettämisestä on tullut helppoa ja ihanaa. Voin lähettää eri meilejä kurssien osallistujille ja kirjeystäville ja ajastaa meilit helposti.

  • Myynti on täysin automatisoitu. Asiakas saa pääsyn suoraan ostamaansa tuotteeseen ja rahat siirtyvät tililleni ilman, että minun tarvitsee tehdä mitään. Olen aina halunnut automatisoida nämä käytännön asiat mahdollisimman pitkälle.

  • Kajabin pinssit ovat yksi parhaista ominaisuuksista, niin hassulta kuin se saattaakin kuulostaa. Tiedät sitten, kun saat ensimmäisen pinssisi.

  • Kajabissa maksat vain kiinteän kuukausimaksun. Jos verkkokurssialusta ottaa %-osuuden myynnistä, se tulee myynnin kasvaessa ja palveluiden hintojen noustessa nopeasti TODELLA kalliiksi. Eli ei kannata säästää halvassa kuukausimaksussa, kun olet kasvattamassa yritystäsi.

  • Kajabi mahdollistaa rajattoman kasvun ja palvelun ominaisuuksia parannetaan koko ajan. Nyt uusimpana tullut podcast-ominaisuus kutkuttelee jo mielessä.

  • Kajabin Facebook-ryhmässä on osa kansainvälistä yhteisöä ja näkee, mikä kaikki on mahdollista.

  • Virtuaali-Anna tekee töitä 24/7 Kajabissa. Silloin, kun asiakkailleni parhaiten sopii. Voin vaikuttaa ihmisten elämään ympäri maailman. Eikä ole ylärajaa asiakkaiden määrälle. Se tuntuu edelleen joka päivä niin uskomattomalta. Vielä vuoden jälkeenkin.

Verkkokurssien ja passiivisen tulon saaminen on periaatteessa helppoa, mutta se vaatii myös rahauskomusten työstämistä. Jotta voit ottaa vastaan rahaa helpommin kuin kovalla työllä.

Uskomuksia, joita ei edes tule ajatelleeksi, ennen kuin ne sanotaan ääneen. Sitä varten on olemassa Irtisanoudu menestykseen -kurssi.

Kajabi on tarjonnut minulle mahdollisuuden luoda helpompaa elämää ja yrittäjyyttä sekä vaikuttaa laajasti ihmisten elämään.

Sehän meitä sydämellä ohjautuvia yrittäjiä ajaa eteenpäin. Halu muuttaa maailmaa ja ihmisten elämää.

Sen voi tehdä helposti ja taloudellisesti kannattavasti.

 

Jos Kajabi vetää sinua puoleensa, vain kokeilemalla saat selville, onko se sinulle oikea match.

Saat nyt 30 päivän ilmaisen testijakson Kajabiin. Saat myös bonuksena kannustuspuheeni ja tärkeimmät vinkit, joilla ohitat hidastavat uskomukset ja pääset nopeasti alkuun.
Normaalisti Kajabin ilmainen kokeilu on 14 vrk. Tässä ajassa ehdit hyvin saada ensimmäiset tuotteesi myyntiin

Aloita 30 päivän ilmainen kokeilu Kajabissa + bonuksena kannustussaarna, jolla pääset nopeasti alkuun

Tämä on affiliate-linkki. Jos liityt linkin kautta ilmaisen jakson jälkeen Kajabin maksavaksi asiakkaaksi, saan liittymisestäsi provision Kajabi Partnerina. Universumin win-win.

Suosittelen vain tuotteita ja palveluita, joita itse käytän ja joiden takana seison 100 %. Kajabiin olen edelleen rakastunut ensikohtaamisesta lähtien ja suhde vain paranee ajan myötä.

Anna unelmillesi siivet. Vain kokeilemalla saat selville, miltä tuntuu lentää.

 

Lue myös 7 askelta verkkokurssin luomiseen

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.