Annan sanoja rauhaan

 

Kirja, joka silittää sieluasi ja saa kehosi huokaisemaan helpotuksesta

 

"Kirja on yhtä pientä hiirenkorvaa. Se on ihana ja siinä on taikaa.”

“On ollut aika hektistä ja keho on väsynyt. Tämä kirja on auttanut hengähtämään kynttilänvalossa. Jos luet yhden kirjan tänä vuonna niin lue tää. Taitoin omani jo hiirenkorville.”

“Tilasin vielä kaksi kirjaa. Yksi tänne kotiin, yksi maalle ja yhtä kannan tarvittaessa mukanani.”

"Eläydyn niin siihen sun unelman toteutumiseen ja haluan jostain syystä tankata toivoa ja sitä kautta uskoa siihen, että se unelman tarkentuminen tai laajeneminen voi todellakin olla joskus mahdollista.
Kirjan eka sivu. Mun aamurutiini.
Muiden runojen lukemisen aika tulee tässä myöhemmin, nyt nimittäin niitä muita mieluummin vain kuuntelen. Äänikirja. Mun iltarutiini.”

Annan sanoja rauhaan on ensimmäinen askel kohti unelmia. Varsinkin, jos unelmat ovat olleet sinulta jo pitkään piilossa.

Se on lempeä ja kevein askel sanojen taikaan.

Pienestä koostaan huolimatta Annan sanoja rauhaan ei ole mikä tahansa kirja. Huomaat sen, kun alat lukea sitä.

Saatat purskahtaa kyyneliin jo ensimmäisten sivujen aikana. Jatkat lukemista ja huokaiset helpotuksesta monta kertaa. Miten sinussa olikin näin paljon yrittämistä ja ponnistelua, jota et ollut edes huomannut. Miten olitkin niin kaukana menneisyydessä tai tulevaisuudessa tämän hetken sijaan. Kaikkialla muualla paitsi tässä hetkessä.

 

Kirja on halaus itsellesi. Se on myös loistava lahja ystävällesi ja läheisellesi. Hänelle, jolle haluat antaa kokemuksen siitä, mitä kaikkea ihanaa elämällä on tarjota. Hänelle, jolle haluat vähän salaa antaa ihmeiden tähtipölyä, mutta niin että hän luulee lukevansa ihan tavallista runokirjaa. Jossa ei ole mitään tavallista.

Kaikki alkaa helpotuksen huokaisulla.

Kirjalla on ihmeellinen tapa ilmestyä kohdalle juuri oikealla hetkellä, kun kirjan sanoja eniten tarvitsee kuulla. Niin opettajien taukohuoneeseen, häälahjaksi, eläkkeelle jäävälle, vastavalmistuneelle, elämän haasteista toipuvalle, läheisensä menettäneelle, tuliaiseksi, joululahjaksi.

Voit käyttää kirjaa myös oraakkelikorttien tavoin. Sillä on oma viisas sielunsa ja se antaa sinulle juuri ne sanat, jotka tarvitset.

Sanojen taika johdattaa sinut rauhaan ja kohti unelmia

 

Annan sanoja rauhaan on kirja rohkeille oman polkunsa kulkijoille. Erityisesti niihin hetkiin, kun olo ei tunnu kovin rohkealta.

Annan sanoja rauhaan on kaverisi silloin, kun tekee mieli mennä peiton alle piiloon. Kun tuntuu vähän liian pelottavalta olla näkyvä omana itsenäsi.

Otat kirjan käteesi, kun kaipaat lohduttavia ja rohkaisevia sanoja. Sanat kuljettavat sinut rauhaan.

Annan sanoja rauhaan

Kirja / Äänikirja / Sähköinen kirja
28 euroa

Taikapaketti eli kirja + äänikirja
44 euroa

Annan siivet vapauteen & Annan sanoja rauhaan

Kirjat yhteensä 50 euroa

 

Lukijoilta

“Kiitos kirjastasi. Kolahtaa niin kovaa, että pitää välillä vaan just hengittää ja antaa kyynelien valua. Otin kirjasi mukaan lenkille äsken, just sopiva taskussa kuljetettavaksi. Pysähdyin lukemaan ja Ihan niin kuin muut oli tälle päivälle niin tärkeä kuulla.”

* * *

“Tilasin vielä kaksi kirjaa. Yksi tänne kotiin, yksi maalle ja yhtä kannan tarvittaessa mukanani.”

* * *

“Siis hyvän tähden miten ihana se kirja on! Aikamoisia taikavoimia sulla on, kun et tunne mun ystäviä entuudestaan ja heille osoitetut tekstit ovat aivan spot on ja itsehän olin omastani välittömästi kyynelissä.”

* * *

“Lainasin teoksesi kirjastosta ja siitä tuli minulle niin tärkeä, että tarvitsen oman omistuskirjoituksellasi.”

* * *

“Olen ajatellut käyttää sun kirjaa oraakkelikorttimaisesti. Silmät kiinni, kirjaa pyöritellen ja sitten tökkään sormella johonkin sivuun ja katson, miten se teksti puhuttelee sinä päivänä.”

* * *

“Mulla on kotona tavallaan alttari, vanha kampauspöytä, jonka päälle ja sisuksiin kätken kauneimmat aarteet. Kortit, kivet ja taikuudet. Nyt sille pääsi Annan sanoja rauhaan.”

* * *

“Pyysin kirjasta sopivaa viestiä tähän hetkeen ja kuinka ollakaan, tämä sivu avautui. ‘Ensimmäinen askel’. Joten jälleen kerran otan ensimmäisen askeleen, siihen hiljattain alkaneeseen uuteen sykliin. Ei haittaa, vaikka välillä on pitänyt mennä taaksepäin. Ei haittaa, että sekoilee sen minkä kerkiää. Nyt mennään taas vaihteeksi eteenpäin. Vaikka sitten hissukseen.”

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.